.

.

Të Drejtat e Njeriut dhe Sundimi i Ligjit; Demokracia; Konventa pë të Drejtat e Njeriut; Traktate të Këshillit të Evropës në Shqip; Linqe të Nevojshme. Feb 2, 2021 · Instituti i Statistikave (INSTAT), shpall proçedurat e konkurimit për nëpunësit civilë të nivelit të lartë drejtues dhe të anëtarëve të TND-së për pozicionin: 24.

VENDE TE.

Njoftim për vende të lira pune për pranimin në nivelin bazë në shërbimin e mbrojtjes nga zjarri dhe shpëtimin.

2013 “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, kreut VII, të vendimit nr. Oferta vende pune dhe oferta profesionale online vende pune merr jep oferta pune kerkoj vende pune ofroj vende pune dua pune njoftimecom oferta pune part time njoftime pune njoftime falas vende te lira pune oferta pune nga shtepia kerkoj pune ose kerkoj vende vakante ne kompani private apo administraten publike full-time ose part-time kerko fillo si dhe dua pune ose njoftime falas njoftime 24 ore. Vendim i Bordit Drejtues, nr 1, datë 07.

2017 ˝Për Agjencinë Kombëtare të Shoqërisë së.

Tjeter. Listo njoftimet e BClever Agency. 10.

2022. 2022.

8 likes, 0 comments - OfertaPune (@ofertapunenet) on Instagram: "ECOINN ⁠ Shpallje për: Vendelira pune (53) (Kosovë, Maqedoni, Shqipëri).

Mal i ZI, Kerkohen Sanitare dhe Recepsioniste per Hoteleri, Gjithcka e Perfshire.

. .

SHPALLJE PËR VENDELIRA PUNEPUNONJËS NË POLICINË E BASHKISË SË TIRANËS. Feb 2, 2021 · Instituti i Statistikave (INSTAT), shpall proçedurat e konkurimit për nëpunësit civilë të nivelit të lartë drejtues dhe të anëtarëve të TND-së për pozicionin: 24.

Ofroj Vend Pune Punetor.
Në zbatim të Ligjit nr.
.

al.

Aurora Group hap konkurse pune për këto pozita: Shankist/e – paga 400eur Kamarier/e- paga 350eur-400eur Pizzamen- 450 paga fillestare Kuzhinier/e- Paga sipas marrveshjes Burekgji- Paga sipas marrveshjes Numri kontaktues për të interesuarit: 045 560 570 Download WordPress ThemesDownload Nulled WordPress ThemesFree Download.

. me/pa eksperience. SI-AL disponon disa vende vakante per punetor.

Portali ofronn akses. VENDE TE LIRA PUNE 20. Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - online nga shtepia. SHPALLJE PËR VENDELIRA PUNEPUNONJËS NË POLICINË E BASHKISË SË TIRANËS. . Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar ka njoftuar mbi shpalljen që çdo DRAP ka bërë për vendelira pune për punonjës të shërbimit psiko-social në shkolla.

000 njoftime janë duke u prezantuar në MerrJep.

21. 8 likes, 0 comments - OfertaPune (@ofertapunenet) on Instagram: "ECOINN ⁠ Shpallje për: Vendelira pune (53) (Kosovë, Maqedoni, Shqipëri).

Tirane 19-06-2023 edhe 27 ditë.

2022.

.

Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane.

Njoftime pune-vende te lira pune ministri.